İşitme Engelliler Süper Lig’de

İşitme Engelliler Süper Lig’de
Türkiye İşitme Engelliler Federasyonunun 2022 yılı faaliyet programında yer alan 2021-2022 sezonu İşitme Engelliler Futbol müsabakaları tamamlandı. Oynadığı karşılaşmalarda rakiplerini geride bırakan Kırıkkale İşetme Engellilerspor...

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonunun 2022 yılı faaliyet programında yer alan 2021-2022 sezonu İşitme Engelliler Futbol müsabakaları tamamlandı. Oynadığı karşılaşmalarda rakiplerini geride bırakan Kırıkkale İşetme Engellilerspor ligde namağlup şampiyon olarak süper lige yükseldi.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU

Kırıkkale İşitme Engelliler erkek futbol takımı 2021-2022 futbol sezonunu tamamladı. Sezonu namağlup tamamlayan Kırıkkale ekibi süper lige yükseldi. Kırıkkale İşitme Engelliler spor Kulübü Başkanı Bahadır Göçer “Özellikle Kırıkkale Valimiz Sayın Bülent Tekblyıkoğlu’na ayrı bir teşekkürü borç biliyorum, kendisi samimiyeti ve bize verdiği destekle bu başarımızda büyük pay sahibi olmuştur. Kendisine bu kupayla ziyarette bulunacağız ve bu başarıyı önce Kırıkkale halkına ve ardından Sayın Valimize armağan edeceğiz. Ayrıca Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya, Gençlik Spor il Müdürümüz Aziz Sinan Alp ve İl Emniyet Müdürümüz Fahri Bulut’a ve bize destek veren personellerine teşekkür ediyoruz. Türkiye Süper Liginde olmamız ayrıca Süper Ligde edeceğimiz mücadele boyunca ülkemizin farklı şehirlerin gelecek sporcular şehir ekonomisine, esnafımıza ayrıca şehrimizin marka değerini artırması açısından da çok önemli” dedi.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.