İsmail Bildik’ten gazetecilere geleneksel kutlama

İsmail Bildik’ten gazetecilere geleneksel kutlama
 Muhabir
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, her yıl olduğu gibi bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı. Gazetecilerin gününü kutlayan Bildik, “Basının olmadığı yerde güneş doğmaz. Görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

YÖRESEL MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

Her yıl olduğu gibi bu yılda Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Kale Garden’da yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Geleneksel hale gelen kutlama etkinliğinin bu yıl 9’uncusu düzenlendi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Bildik, gazetecilerle aynı zamanda yöresel müzikler eşliğinde eğlendi.

yoresel-muzik-esliginde-eglendiler.jpg

Gazetecilerin günlerini kutlayan Bildik, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'ün de selamını iletti. Bildik, "Basın mensuplarının gerçekten tohumda emeği çok fazla. Gazeteci arkadaşlarımız, Kırıkkale ve ilçemizin tanıtımı ve gelişimine de önemli katkılarda bulunuyor. Bu anlamda tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

yoresel-muzik-esliginde-eglendilerrrr.jpg

DEVLET VE MİLLET ARASINDAKİ KÖPRÜDÜR

Bir şehrin olmazla olmazı arasında gazetecilerin yer aldığını dile getiren Bildik, “Basının olmadığı yerde güneş doğmaz. Devlet ve millet arasındaki köprü görevi gören basın olmazsa bir şehir her alanda bilgi eksikliği yaşar. Gerçeklerin; halkın doğru haber alma hakkına riayet edilerek aktarılması, demokratik ve modern toplumların öncelikli beklentilerindendir. Bu itibarla demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan gazeteciler, vatandaşlarımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesinde çok önemli bir görev üstlenmektedirler. Gazeteciler, gündem belirleme becerilerini başarıyla haberlerine yansıtabildikleri oranda demokrasiye ve yaşadıkları topluma da katkı sağlarlar.”

devlet-ve-millet-arasindaki-koprudur.jpg

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİ

“Muhakkak ki gazeteciler, meşakkatli bir mesleğin mensupları olarak büyük fedakârlık ve yoğun emeklerle görevlerini ifa etmekte; görevlerini ifa ederken mesai mefhumunu ve maddi-manevi sıkıntılarını çoğu zaman göz ardı edebilmektedirler. Mesleklerinin gerektirdiği fedakârlığı sergilemelerinin yanında, milli ve manevi değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi, devletimizin ve yüce milletimizin hassasiyetlerini önceleyerek çalışan basın mensupları, toplum nezdinde her zaman takdir ve teşekküre layık olacaktır. Güçlü bir ülke, marka bir şehir olmak ve bunu sürekli kılmak, mutlak surette basının büyük desteği ile olabilir” dedi. Bildik, etkinlikte gazetecilerle oyun havası oynayarak hediye verdi.

cesitli-hediyeler-verdi.png

Bu haber toplam 175 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.