KAPLAN’DAN HAİN SALDIRIYA KINAMA

KAPLAN’DAN HAİN SALDIRIYA KINAMA
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, İsrail’in Gazze’ye saldırısı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaplan “Bu vahşet, BM kararıyla müdahale dahil, her türlü yöntemle derhal durdurulmalıdır”...

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, İsrail’in Gazze’ye saldırısı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaplan “Bu vahşet, BM kararıyla müdahale dahil, her türlü yöntemle derhal durdurulmalıdır” ifadelerini kullandı.

Gazze'de 500 kişinin ölümüne neden olan saldırının yankıları sürerken bölgeden bombardıman haberleri gelmeyi sürdürüyor. Bu sabah saatlerinde Gazze yine hava saldırılarıyla hedef alındı. Birçok masum insanın hayatını kaybetmesi üzerine Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, açıklama yaparak saldırıları kınadı, Kaplan” İşgalci kimliğini sürekli vurguladığımız terör devleti İsrail, bugün Hastaneleri bile hedef alıp yüzlerce kişinin ölümüne sebep olarak SOYKIRIMCI kimliğini de üstlenmiştir. Bu bebek katilleri resmen savaş suçu işlemektedir. Bu bir katliamdır. Bu vahşet, BM kararıyla müdahale dahil; her türlü yöntemle derhal durdurulmalıdır. Rabbim Filistinli kardeşlerimizin yardımcısı olsun” dedi.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.