Kırıkkale Üniversitesi, yarınlara yön veriyor

Kırıkkale Üniversitesi, yarınlara yön veriyor
 Muhabir
Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, akademik alanda yaptıkları çalışmaların daha ileriye gitmesi amacıyla mücadele verdiklerini dile getirdi. Aslan, “Kırıkkale Üniversitesi, bünyesinde eğitim verdiği binlerce...

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, akademik alanda yaptıkları çalışmaların daha ileriye gitmesi amacıyla mücadele verdiklerini dile getirdi. Aslan, “Kırıkkale Üniversitesi, bünyesinde eğitim verdiği binlerce öğrenciyle yarınlara yön veriyor” dedi.

ASLAN, ÇALIŞMALARDA BAŞARI DİLEDİ

Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yahşi ve Şen, hem dijital hem de yerel medya alanında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aslan, her iki gazeteye çalışmalarında başarı temenni etti.

BAŞARIYI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Kırıkkale Üniversitesi’nin her alanda kalitesini kanıtlayan bir üniversite olduğunu vurgulayan Aslan, yaptıkları çalışmalarla yarınlara yön verdiklerini dile getirdi. Kırıkkale Üniversitesinin eğitim, akademik alanda, ulusal ve uluslararası organizasyonları, imzalanan protokolleri ve uluslararası başarılarını anlatan Rektör Aslan çıtayı daha yukarılara taşımak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.