Kırıkkale Üniversitesi'nden 100. Yılına özel turnuvalar

Kırıkkale Üniversitesi'nden 100. Yılına özel turnuvalar
 Muhabir
Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü katkılarıyla gerçekleştirilen “Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Turnuvalar” etkinliği kampüs içerisinde bulunan Spor Salonu’nda yapılan final maçları...

Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü katkılarıyla gerçekleştirilen “Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Turnuvalar” etkinliği kampüs içerisinde bulunan Spor Salonu’nda yapılan final maçları ve kapanış töreni ile sona erdi.

FUTSAL, VOLEYBOL VE 3X3 BASKETBOL MÜSABAKALARI

Final maçları ve kapanış törenine Rektör YardımcısıProf. Dr. Erol Yılmaz, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Ayan, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Rüstem Orhan, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı. Futsal, voleybol ve 3x3 basketbol branşlarında gerçekleştirilen etkinlikte, futsal turnuvasına 22, voleybol turnuvasına 23, 3x3 basketbol turnuvasına ise 9 takım katıldı. Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği turnuva sonucunda futsalda Rekmans Takımı, voleybolda Besyo SK, 3x3 basketbolda ise Kırıkkale Boston takımları şampiyon oldu.

BİLGİ VE BECERİ KAZANDILAR

Turnuvaların oynandığı tüm süreçte "Mesleki Proje 1" dersi kapsamında görev alan Rekreasyon Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, spor organizasyonlarının işleyişi hakkında bilgi ve beceri kazanma fırsatı buldular. Dersin sorumlusu Doç. Dr. Feyza Meryem Kara ve Rekreasyon Bölümü Araştırma Görevlileri Rıfat Kerem Gürkan ve Gizem Karaca da turnuva boyunca etkinlik sorumluları olarak salonda yer aldı. Bunun yanı sıra sağlık personelleri ve güvenlik görevlileri de tüm maçlarda hazır bulundu. Doç. Dr. Feyza Meryem Kara, “Turnuvanın gerçekleştirilmesine imkan sağlayan başta Üniversitemiz Rektörlüğü olmak üzere, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı'na, turnuvalara katılan bütün takımlara, izleyicilere ve etkinliğimize katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi. Program, şampiyon takım oyuncularına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yılmaz, Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan ve Doç. Dr. Feyza Meryem Kara tarafından madalyaların verilmesi ile sona erdi.

Bu haber toplam 26 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.