KIRIKKALE'DE ASAYİŞ UYGULAMASI

KIRIKKALE'DE ASAYİŞ UYGULAMASI
Kırıkkale’de polis ekipleri kentin çeşitli noktalarında geniş çaplı asayiş, trafik ve narkotik uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada, 3 bin 46 şahıs ve 163 araç sorgulandı.HABER: TAHİR ERDEM17 ŞÜPHELİ YAKALANDIKırıkkale...

Kırıkkale’de polis ekipleri kentin çeşitli noktalarında geniş çaplı asayiş, trafik ve narkotik uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada, 3 bin 46 şahıs ve 163 araç sorgulandı.

17 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği uygulamada, asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilerek yakalanan 151 şüpheliden, 1 şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. 150 şüpheli ise serbest bırakıldı. Çeşitli suçlardan aranan 17 şüpheli yakalanarak adli makamlarca işlem yapıldı, 15 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı. Ekiplerce yapılan çalışmalarda 3 bin 46 şahıs ve 163 araç sorgulandı, ayrıca 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 32 adet fişek ele geçirildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yaptıkları açıklamada suç ve suçlularla mücadelelerinin kesintisiz devam edeceğini vurguladılar. Kentin güvenliğini sağlamak ve halkın huzurunu temin etmek için benzeri operasyonların devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.