Kırıkkale'de destek alan derneklerin projeleri imzalandı

Kırıkkale'de destek alan derneklerin projeleri imzalandı
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İçişleri Bakanlığı bütçesinden proje karşılığı yardım almaya hak kazanan derneklerin protokollerini imzaladı.ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLECEKİçişleri Bakanlığı tarafından Kırıkkale’de...

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İçişleri Bakanlığı bütçesinden proje karşılığı yardım almaya hak kazanan derneklerin protokollerini imzaladı.

ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İçişleri Bakanlığı tarafından Kırıkkale’de desteklenmeye hak kazanan 4 dernek için gerekli protokoller yapıldı. Derneklerin sağlayacağı farkındalık ve sosyal projeleriyle birlikte Kırıkkale’de önemli çalışmalar yapılacak. Yapılacak olan bu çalışmalar Kırıkkale’nin her alanına etki ederek sosyal, kültürel ve eğitim amaçlı faaliyetler gerçekleştirilecek.

KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN

Dört dernek tarafından sosyal ve kültürel alanda hazırlanan dört projenin protokollerini imzalayan Vali Mehmet Makas, projelerin Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Servet Fırat ve dernek başkanları katıldı.

Bu haber toplam 27 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.