Kırıkkale'de durdurulan araçta uyuşturucu çıktı!

Kırıkkale'de durdurulan araçta uyuşturucu çıktı!
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu zanlılarına yönelik operasyonlar devam ediyor. Yapılan operasyon ve denetimler kapsamında durdurulan bir araçta 986.18 gram Skunk maddesi ele geçirildi.ORTAK ÇALIŞMA...

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu zanlılarına yönelik operasyonlar devam ediyor. Yapılan operasyon ve denetimler kapsamında durdurulan bir araçta 986.18 gram Skunk maddesi ele geçirildi.

ORTAK ÇALIŞMA YAPILDI

Vatandaşın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla gece gündüz demeden önemli çalışmalara imza atan Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak çalışma yapıldı.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Yapılan ortak çalışma sonucunda Y.B ve C.B isimli şahısların içerisinde bulunduğu araçta yapılan arama neticesinde, 986.18 gram Skunk maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. C.B. isimli şüpheli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Y.B. isimli şahıs ise tutuklandı. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, “Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesine yer verildi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.