Kırıkkale’de ekmeğe bu kez indirim geldi!

Kırıkkale’de ekmeğe bu kez indirim geldi!
 Muhabir
Son günlerde gıda ürünleri ve diğer tüketim maddelerine artarda gelen zamlar sonrası ekmekte sıra dışı bir gelişme yaşandı. Bazı ekmek satış noktalarında haksız rekabeti önlemek amacıyla 6,50 TL olarak satılan ekmek fiyatında...

Son günlerde gıda ürünleri ve diğer tüketim maddelerine artarda gelen zamlar sonrası ekmekte sıra dışı bir gelişme yaşandı. Bazı ekmek satış noktalarında haksız rekabeti önlemek amacıyla 6,50 TL olarak satılan ekmek fiyatında indirime gidildi.

HAKSIZ REKABETİ ÖNLEMEK İÇİN YAPILDI

Gıda ve çeşitli tüketim maddelerine yönelik yapılan zamlara karşı Kırıkkale’de ilginç bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz aylar içerisinde 200 gram ekmeğe yapılan zam sonrası 6,50 TL’ye yükselen fiyat, haksız rekabeti önlemek amacıyla yeniden rakam değiştirdi. Bazı ulusal market zincirlerinde ve fırıncılar arasında alınan karar doğrultusunda 6,50 TL olarak satılan ekmek fiyatında indirime gidildi. Ekmek fiyatlarında 1,50 TL indirim yapılarak fiyatlar 5 TL olarak sabitlendi.

VATANDAŞLAR DURUMDAN MEMNUN

Market ve bakkallardan sabah saatlerinde ekmek almaya giden vatandaşlar, fiyat karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Haksız rekabetin önlenmesi amacıyla yapılan bu durumdan memnun olduğunu ifade eden vatandaşlar, hem fırıncıların hem de vatandaşın mağdur olmaması noktasında bu durumun devam etmesini talep ettiler. Fırıncılar ise, bazı market ve büfelerin sabit fiyata uymadığını bu nedenle böyle bir karar alındığını dile getirdiler.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.