Kırıkkale’de gururlandıran terfi

Kırıkkale’de gururlandıran terfi
 Muhabir
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensupları için rütbe terfi töreni düzenlendi. Törende terfi edenlere tebrik eden Kırıkkale Valisi Mehmet Makas “Devlet polisiyle, jandarmasıyla, silahlı kuvvetleriyle güçlüdür.

RÜTBELERİ TAKILDI

2023 yılı Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Değerlendirme Kurulu kararıyla Aralık ayı içerisinde bir üst rütbeye terfi eden komiser yardımcısı 10 emniyet mensubuna yeni rütbeleri Polis Evinde düzenlenen törenle takıldı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan törene katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas terfi eden emniyet mensuplarını tebrik etti. Vali Makas, “Rabbim Terfi alacak emniyet mensuplarımıza yeni rütbeleriyle, aziz milletimize ve Kırıkkale'mize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Devlet polisiyle, jandarmasıyla, silahlı kuvvetleriyle güçlüdür. Ve bu devlet aziz millete hizmet için vardır” diye konuştu

rutbeleri-takildi.jpg

TERFİ EDENLERİ TEBRİK ETTİLER

“İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın” şiarıyla hareket edip aziz milletimizi baş tacı ederek hizmet yolunda birlikte bu kutlu yolda yürüyeceklerine değinen Vali Makas, yeni rütbeleri takılan personelleri ve ailelerini tebrik ederek, yeni rütbelerinin hem kendilerine hem geleceklerine hem de ailelerine kutlu bir yol, hayırlı bir kader çizdirmesini temenni etti. Vali Makas ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, komiser yardımcılarına yeni rütbelerini takarak, yeni rütbeleri ile görevlerinde başarılar dilediler. Törene İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen, Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Evren Yoğurtcu ve emniyet teşkilatı mensupları katıldı.

Bu haber toplam 693 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.