Kırıkkale'de okul çevrelerinde denetimler devam ediyor

Kırıkkale'de okul çevrelerinde denetimler devam ediyor
 Muhabir
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, çocukların güvenliğine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, okul çevrelerinde denetimler gerçekleştirerek uygunsuz durumlara müsaade etmiyor.DENETİMLER YAPILIYORÖğrencilerin okullarında...

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, çocukların güvenliğine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, okul çevrelerinde denetimler gerçekleştirerek uygunsuz durumlara müsaade etmiyor.

DENETİMLER YAPILIYOR

Öğrencilerin okullarında huzurlu bir eğitim alabilmesi amacıyla Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda okul çevrelerinde uygunsuz durumlara müsaade edilmeyerek, gerekli güvenlik önlemleri alınıyor. Yapılan denetimlerle ilgili Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi korumak ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla, İlimiz merkezinde bulunan okullarımız ve çevresi ekiplerimiz tarafından denetlenmiştir. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesi yer aldı.

Bu haber toplam 24 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.