Kırıkkale'de Palyatif Servisi çalışanları ödüllendirildi

Kırıkkale'de Palyatif Servisi çalışanları ödüllendirildi
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Palyatif Servisinde, yaşlı ve kronik hastalığı olup bakıma ihtiyacı olan vatandaşlara karşı özveriyle görev yapan çalışanlar başhekimlik tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Yüksek İhtisas Hastanesinde, Hayatı boyunca ciddi hastalıklarla yaşamak durumunda olan bireylere hastalıklarıyla baş etmelerini kolaylaştırmak amacıyla tıbbi bakım hizmeti sunan Palyatif Servisinde özveriyle görev yapan hastane çalışanları ödüllendirildi. Palyatif Servisi çalışanlarını makamında kabul eden Başhekim özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi. Serviste görev yapan çalışanlar kendilerini teşvik eden davranışta bulunan Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak’a teşekkürlerini ilettiler.

kirikkalede-palyatif-servisi-calisanlari-odullendirildi1.png

ÖZVERİLİ VE GAYRETLİ ÇALIŞMALAR

Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak “Palyatif Servisimizde, yaşlı ve kronik hastalığı olup bakıma ihtiyacı olan, hayatı boyunca ciddi hastalıklarla yaşamak durumunda kalan bireylere, hastalıklarıyla baş etmelerini kolaylaştırmak amacıyla çalışanlarımızın göstermiş oldukları başarılı, özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Palyatif bakımda amaç, bireyin hayatını tehdit eden hastalığın semptomlarını ve hastanın yaşadığı stresi azaltmaktır. Bu yönde özverili bir şekilde çalışan tüm çalışanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 308 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.