Kırıkkale’de şehitlerin isimleri parklarda yaşayacak

Kırıkkale’de şehitlerin isimleri parklarda yaşayacak
 Muhabir
2024 YILI Ocak ayı ilk toplantısını gerçekleştiren Kırıkkale Belediye Meclisi gündemindeki maddeleri görüşerek karara bağladı. Kırıkkale’de bulunan çocuk parklarına şehitlerimizin ismi verildi.

DENETİM KOMİSYONU BELİRLENDİ

Kırıkkale Belediyesi 2024 yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısını, Belediye Meclis toplantı salonunda Başkan Vekili Çakır Yıldırım başkanlığında meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda komisyonlardan gelen raporların okunmasının ardından “Denetim Komisyonu”na gizli oy ile seçim yapıldı.

kirikkalede-sehitlerin-isimleri-parklarda-yasayacak.jpg

Yapılan oylama sonucu Belediye Meclis Üyeleri Erol Tekin, Özcan Bulut, Halil Karakaş, Nihat Üner, Halit Tufan Meclis Denetim Komisyonuna seçildi. Zabıta ve İtfaiye personeline verilecek olan fazla çalışma ücretleri de Belediyemiz meclisince belirlendi.

ŞEHİTLERİMİZİN HATIRASI YAŞATILIYOR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın verdiği önerge ile; 2 Ocak 2012 yılında Kırıkkale Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesis Müdürlüğü TNT Atölyesi eritme kısmında yaşanan kazada hayatını kayıp eden görev şehidi Samet Aygar’ın ismi Yeni Mahalle Toki önünde bulunan parka, 9 Nisan 2008 gecesi Bingöl ili Genç ilçesi Kavaklı köyü kırsalında yapılan operasyonda PKK terör örgütü mensubu olan hainlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Uğurelli’nin ismi de Sanayi Mahallesinde bulunan parka verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Bu haber toplam 247 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.