Kırıkkale’de spor başarıları yükseliyor

Kırıkkale’de spor başarıları yükseliyor
Kırıkkale’de sporu tabana yayacak kısa ve uzun vadede programlar hazırladıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, her branşta zirveyi hedeflediklerini söyledi.KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDIHatice Hanım Öğrenci...

Kırıkkale’de sporu tabana yayacak kısa ve uzun vadede programlar hazırladıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, her branşta zirveyi hedeflediklerini söyledi.

KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Hatice Hanım Öğrenci Yurdu Konferans Salonu'nda, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş'in başkanlığında il ve ilçelerde görev yapan antrenörlerin katılımıyla "Değerlendirme ve Koordinasyon" toplantısı yapıldı. Toplantıda Kırıkkale'de sporu her branşta zirveye taşımak için yapılacak gerekli çalışmalar, sporu tabana yayacak uzun vadeli plân ve özel programlar ile sporun geliştirilerek yaygınlaştırılması gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

SPOR VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Kırıkkale’nin sporda zirveyi yakalamaması için hiçbir nedenin olmadığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Güneş, gerek sporcu potansiyeli, gerekse tesislerin buna müsait olduğuna vurgu yaptı. Çeşitli branşlarda görev yapan antrenörlerin görüşlerini alan İl Müdürü Güneş “İl Müdürlüğü olarak her zaman spor ve sporcunun yanındayız ve yanında olmayı sürdüreceğiz. Tüm branşlarda daha başarılı sonuçlar almak, milli takımlarımıza sporcu kazandırmak temel hedeflerimiz arasında. Bunun için hepimiz üzerine düşen görevi yerine getireceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.