Kırıkkale’den Süper Kupa Finaline davet

Kırıkkale’den Süper Kupa Finaline davet
 Muhabir
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimini, Süper Kupa mücadelesi için Kırıkkale’ye davet etti. Saygılı, “Süper Kupa Finali Cumhuriyet şehri Kırıkkale'ye yakışır. Işıkları açtık bekliyoruz" dedi.

HER İKİ TAKIMA ÇAĞRI YAPTI

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği derbi maçı Arabistan'ın Atatürk resimleri ve pankartlarına engel olması sonrası iptal oldu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Türk takımları Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Süper Kupa davetinde bulundu. Bu davetler arasında Kırıkkale’de yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonu 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Kırıkkalegücü ve Kırıkkale adına Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, her iki takıma çağrı yaptı.

kirikkaleden-super-kupa-finaline-davet-png1.png

IŞIKLARI AÇTIK BEKLİYORUZ

Fenerbahçe ve Galatasaray Süper Kupa Finali mücadelesinde saat 20.45’te Suudi Arabistan’ın Riyad şehrindeki Al Awal Park at King Saud University Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekti. Maç öncesi Suudi yetkililer ile kulüpler seremoni, ısınmada giyilecek kıyafetler ve pankartlar gibi konularda anlaşma sağlayamadı. Yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmayınca Fenerbahçe ve Galatasaray maça çıkmama kararı aldı ve maç ileri bir tarihe ertelendi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimini, Süper Kupa mücadelesi için Kırıkkale’ye davet etti. Saygılı, “Süper Kupa Finali Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhuriyet şehri Kırıkkale'ye yakışır. Işıkları açtık bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 575 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.