Kırıkkalegücü, Aliağa’ya çelme taktı 0-0

Kırıkkalegücü, Aliağa’ya çelme taktı 0-0
 Muhabir
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, kendi saha ve seyircisi önünde Aliağa Futbol A.Ş’yi konuk etti. Zirve mücadelesi veren rakibi karşısında etkili bir futbol sergileyen kırmızı lacivertliler,...

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, kendi saha ve seyircisi önünde Aliağa Futbol A.Ş’yi konuk etti. Zirve mücadelesi veren rakibi karşısında etkili bir futbol sergileyen kırmızı lacivertliler, istediği pozisyonları değerlendiremedi. Gol sesisin çıkmadığı karşılaşmada her iki takım puanları paylaştı.

KARŞILAŞMA OYNANDI

Kırıkkale’nin profesyonel ligdeki tek temsilcisi olan Kırıkkalegücü Futbol Kulübü hakem olayları nedeniyle hafta sonu oynayamadığı Aliağa Futbol A.Ş karşılaşmasını kendi saha ve seyircisi önünde oynadı. Başpınar Stadyumunda oynanan karşılaşma saat.14.00’te başladı. Müsabakayı Ankara Bölgesi C Klasman Hakemlerinden Evren Aydoğan yönetti. Aydoğan’ın yardımcılıklarını ise Ali Etlikci, Adem Mazlum ve Buğrahan Dilkan İnanır yaptı.

19 PUANLA 7’İNCİ SIRADA YER ALDI

Karşılaşmaya rakibi karşısında etkili başlayan Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, rakibi karşısında bulduğu net pozisyonları iyi şekilde değerlendiremedi. Zirve mücadelesi veren rakibi karşısında etkili bir futbol sergileyen kırmızı lacivertliler, taktiksel olarak yaptığı oyun planlarıyla rakip kaleye doğru fırsat bulsa da bunları gole çeviremedi. Gol sesisin çıkmadığı karşılaşmada her iki takım puanları paylaştı. Karşılaşma 0-0 eşitlikte sona ererek, her iki takım puanları paylaştı. Kırıkkalegücü FK, 19 puanla 7’inci sırada yer aldı.

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.