Kırıkkalegücü, bu hafta Aliağa FK ile karşılaşacak

Kırıkkalegücü, bu hafta Aliağa FK ile karşılaşacak
 Muhabir
TFF Yönetim Kurulu tarafından tüm maçların ertelenmesiyle birlikte bu hafta sonu lider Aliağa FK ile oynayacağı karşılaşması ertelenen Kırıkkalegücü Futbol Kulübü karşılaşmayı bu hafta içerisinde onayacak. Çarşamba günü...

TFF Yönetim Kurulu tarafından tüm maçların ertelenmesiyle birlikte bu hafta sonu lider Aliağa FK ile oynayacağı karşılaşması ertelenen Kırıkkalegücü Futbol Kulübü karşılaşmayı bu hafta içerisinde onayacak. Çarşamba günü Başpınar stadında oynanacak karşılaşma 14.00’da başlayacak.

HEDEF 3 PUAN

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, ertelenen grup lideri Aliağa FK. Karşılaşmasını 20 Aralık Çarşamba Günü Saat 14:00’da Başpınar Stadında oynayacak. Kendi saha ve seyircisi önünde lider Aliağa Futbol A.Ş’yi konuk edecek olan kırmızı-lacivertli ekipte tek hedef karşılaşmadan puan yada puanlarla ayrılmak. Grubunda 18 puanla 7’nci sırada yer alan Kırıkkalegücü, lideri yenerek üst sıralara yükselme hesabı yapıyor. Henüz mağlubiyeti bulunmayan grup lider Aliağa FK ise 33 puanla zirvede yer alıyor. Antrenmanlarını kendi tesislerinde yapan kırmızı-lacivertli ekipte morallerin yerinde olması teknik heyet ve yönetimi sevindiriyor.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.