KIRIKKALEGÜCÜ DEPLASMANDA 2-0 YENİLDİ

KIRIKKALEGÜCÜ DEPLASMANDA 2-0 YENİLDİ
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta Kırıkkalegücü Futbol Kulübü deplasmanda karşılaştığı Küçükçekmece Sinopspor mücadelesinde 2-0 yenildi.HABER: TAHİR ERDEM12 PUANDA KALDIKırıkkalegücü Futbol Kulübü haftaya 12...

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta Kırıkkalegücü Futbol Kulübü deplasmanda karşılaştığı Küçükçekmece Sinopspor mücadelesinde 2-0 yenildi.

12 PUANDA KALDI

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü haftaya 12 puanla 3. Sırada girdi. Ev sahibi Küçükçekmece Sinop Spor ise 10 puanla 6. Sırada girdi. Küçükçekmece Sinopspor da 14. Dakikada Murat Can Bölükbaşı’nın attığı golle ilk yarıyı önde kapattı.2. yarıya geride giren temsilcimiz Kırıkkalegücü Futbol Kulübü daha etkili ataklarla başladı. Topu daha çok ayağında tutan, pas yapan şimşekler etkili ataklar düzenlese de bir türlü golle buluşamadı. Maçın uzatma dakikalarında gol arayan Kırıkkalegücü, defansta açık verdiği sırada bir gol daha yedi ve karşılaşma 2-0 sona erdi. Bu sonuçla birlikte ev sahibi Küçükçekmece Sinopspor puanını 13’e çıkartırken temsilcimiz Kırıkkalegücü Futbol Kulübü 12 puanda kaldı.

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.