Kırıkkale'nin tanınmış gazetecilerden hayırlı olsun ziyareti

Kırıkkale'nin tanınmış gazetecilerden hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
Kırıkkale’nin tanınmış gazetecileri arasında yer alan Hakan Gökkaya, Murat Bulut ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nizamettin Yeşilyurt, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen’e...

Kırıkkale’nin tanınmış gazetecileri arasında yer alan Hakan Gökkaya, Murat Bulut ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nizamettin Yeşilyurt, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Gazeteciler, her iki gazeteye çalışmalarında başarı temenni etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Yazılı basın hayatında 20’inci yaşına adım atan ve yenilenen yüzüyle okuyucularının karşılarına çıkan Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Sabah Gazetesi Kırıkkale Temsilcisi Hakan Gökkaya, Kırıkkalekuşu.com İnternet Sitesi İmtiyaz Sahibi Murat Bulut ile eski gazeteci Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nizamettin Yeşilyurt, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

HER ZAMAN BİRLİKTE VE YANINIZDAYIZ

Ziyarette Yenigün Gazetesi’nin ve Gazetekale’nin Kırıkkale’de önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Gökkaya, “Hem dijital hem de yazılı basın alanında başarılı işlere imza atıyorsunuz. Hem Kırıkkale hem de ülkemiz için basın olmazsa olmazdır. Genç yaşınızla birlikte Kırıkkale için yaptığınız yatırımlar ortada. Ben bu konuda emek veren herkese teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Yahşi ve Şen’de ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hakan Gökkaya, Murat Bulut ve Nizamettin Yeşilyurt’a teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 36 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.