Kırıkkale'nin yeni lezzeti Çorbahan açıldı

Kırıkkale'nin yeni lezzeti Çorbahan açıldı
Kırıkkale’de damaklarda unutulmayacak lezzetler bırakacak olan Çorbahan. Düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa özel kampanyaların düzenlendiği Çorbahan’da, birbirinden lezzetli yemekler yer alıyor.ÖNEMLİ...

Kırıkkale’de damaklarda unutulmayacak lezzetler bırakacak olan Çorbahan. Düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa özel kampanyaların düzenlendiği Çorbahan’da, birbirinden lezzetli yemekler yer alıyor.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILIM SAĞLADI

Kırıkkale'de iddialı bir lezzet mekanı daha hizmete girdi. Yahşihan'da açılan Çorbahan ’da çorbanın yanı sıra et döner ve pide ile mutfağının eşsiz lezzetleri de yer alıyor. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı açılış törenine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz  ve Aybimaş AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan'ın yanı sıra iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

HER DAMAĞA UYGUN LEZZETLER VAR

Yaşar Şahiner tarafından  açılan Çorbahan, ferah ve nezih mimarisi ile de dikkat çekiyor.

Kırıkkale’nin en ferah restoranları arasında yer alan Çorbahan’da her damağa uygun lezzetler yer alıyor. Çorbahan İşletme Sahibi Yaşar Şehiner, “Markalaşmak için yola çıktık. Kırıkkale'de için keyifli bir yer yaptık. 7 gün 24 saat sürekli açık olacağız. Kırıkkale'de bu konuda bir açık olduğunu keşfettik. 10’ın üzerinde çalışanımızla hizmet vereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.