Kırıkkalespor Fan Token bugün ön satışa çıkıyor

Kırıkkalespor Fan Token bugün ön satışa çıkıyor
Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile CRIPTOSWAPS arasında forma, isim sponsorluğu ve Fan Token anlaşması imzalanmıştı. Anlaşma içerisinde yer alan Kırıkkalespor Fan Token 22 Aralık 2021 tarihinde (Bugün) ön satışa çıkıyor.GÜÇLÜ...

Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile CRIPTOSWAPS arasında forma, isim sponsorluğu ve Fan Token anlaşması imzalanmıştı. Anlaşma içerisinde yer alan Kırıkkalespor Fan Token 22 Aralık 2021 tarihinde (Bugün) ön satışa çıkıyor.

GÜÇLÜ TOKEN GÜÇLÜ KULÜP VE TARAFTAR

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un ekonomik olarak rahatlaması, kendi kendini idame ettirebilmesi amacıyla Kırıkkalespor’un kendi kripto parası olan Kırıkkalespor Fan Token bugün ön satışa çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile CRIPTOSWAPS firması arasında Fan Token anlaşması sağlanmıştı. Sözleşmeye Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Veli Uça, CRIPTOSWAPS firması Ceo’su Hamza Özkan Çıbır imza atmıştı. Kulüp Başkanı Uça, Güçlü Token, güçlü kulüp ve taraftar için herkesi Kırıkkalespor Fan Token ön satışına davet etti.

ÖN SATIŞLAR BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

CRIPTOSWAPS firması Ceo’su Hamza Özkan Çıbır “Token satıldıkça her daim bir para gelecek. Bizim amacımız Kırıkkale ismine yakışacak her dönemde devamlı bir para akışını sağlamak. Bunu da sürdürülebilir bir hale getireceğiz inşallah. Bu tokenler futbol kulüplerinde diğer kripto paralar gibi sadece yatırım amaçlı olmuyor, aynı zaman da taraftarlarla bir bütünleşme sağlıyoruz. Ön satışlar Kırıkkalespor için büyük önem taşıyor. Her satılan bir token rakip ağlara atılan bir gol olarak değerlendirebiliriz. Bu yüzden bu projeye ne kadar sahip çıkarsak hepimiz üzerimize düşeni yapmış oluruz. Tüm Kırıkkalespor taraftarlarını takımlarına desteğe davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.