Kübra Öğretmenden Kırıkkale'yi onurlandıran ödül

Kübra Öğretmenden Kırıkkale'yi onurlandıran ödül
 Muhabir
Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ulusal destek servisi tarafından organize edilen, e-Twinning 14. Ulusal Konferansında, Kırıkkale’den Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni...

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ulusal destek servisi tarafından organize edilen, e-Twinning 14. Ulusal Konferansında, Kırıkkale’den Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Kübra Ersan’ın e-Twinning projesi, en başarılı 200 projeden biri oldu.

PROJE KABUL EDİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ulusal Destek Servisi tarafından düzenlenen 14. Ulusal e-Twinning Konferansı gerçekleştirildi. Bakanlık ve genel müdürlük yetkilileri ile eğitim yöneticileri ve öğretmenlerin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda Kırıkkale Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Kübra Ersan’ın, e-Twinning projesi, en başarılı 200 projeden biri olarak kabul edildi. Projenin kabul edilmesi Kırıkkale’de sevinçle karşılandı.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.