MEB ONAYLI KURSTA 40 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

MEB ONAYLI KURSTA 40 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK
 Muhabir
Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü ile Tekfen İnşaat ve Tesisat Anonim Şirketiarasında işbirliği protokolü imzalandı. Bu kapsamda eğitimlerini tamamlayan 40 kursiyerin istihdamı amaçlanıyor.HABER: YELİZ ERDEMFİRMAMIZA HAYIRLI...

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü ile Tekfen İnşaat ve Tesisat Anonim Şirketiarasında işbirliği protokolü imzalandı. Bu kapsamda eğitimlerini tamamlayan 40 kursiyerin istihdamı amaçlanıyor.

FİRMAMIZA HAYIRLI OLSUN

Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çelik yapılandırmacı kurs programını bitiren bireylerin, iş sağlığı ve güvenliğinin önemini kavrayarak imalat,  tasarım, sevkiyat, yerinde ve şantiyede montaj gibi durumlarda çalışanların mesleki niteliklerinin geliştirilmesi amacıyla protokol imzalandı. Millî Eğitim Müdürlüğü makam odasında düzenlenen imza töreninde, Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ile Tekfen İnşaat ve Tesisat Anonim Şirketi arasında "Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Çelik Yapılandırmacı Kurs Programı'na" ilişkin işbirliği protokolü hayata geçirilmiş oldu. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Aydın, törenin ardından yaptığı açıklamada, "İmzalamış olduğumuz "Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Çelik Yapılandırmacı Kurs Programı'na ilişkin protokol, hem kurumumuza hem de işbirliği yapmış olduğumuz firmamıza hayırlı olsun. Bu protokol kapsamında 40 saatlik bir kurs düzenlenecek ve ilk grupta 40 kursiyerin katılmasını planlamış olduk” dedi. Bu kursların kentte istihdama yönelik katkı sağlayacağına dikkat çeken Aydın, Millî Eğitim Bakanlığı onaylı kurs bitirme belgesi olmayan bireylerin bu tür işlerde çalıştırılmadığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.