Milletvekili Halil Öztürk’ten hayırlı olsun ziyareti

Milletvekili Halil Öztürk’ten hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Öztürk, “Güçlerini birleştiren Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ni tebrik ediyorum. Gerçekten başarılı işlere...

MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Öztürk, “Güçlerini birleştiren Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ni tebrik ediyorum. Gerçekten başarılı işlere imza atıyorsunuz” dedi.

KIRIKKALE’DE İLKLERE İMZA ATIYORSUNUZ

MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve MHP’li kalabalık heyet Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen’i ziyaret etti. Öztürk, yeni bir oluşuma giren ve yeniliklerle yoluna başarıyla devam eden Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun temennisinde bulundu.

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ

Kırıkkale’nin her alanda başarılı olması için Yenigün Gazetesi’nin bu konuda üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten Öztürk, “Güçlerini birleştiren Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ni tebrik ediyorum. Gerçekten başarılı işlere imza atıyorsunuz. Her konuda bizler sizlerin yanınızdayız.”

DİJİTAL VE YAZILI BASININ GÜÇLÜ SESİSİNİZ

“Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizde neler yapılmalı bu konuda bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirerek sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem yazılı hem de dijital alanda önemli çalışmalar gerçekleştiren iki gazeteye çalışmalarında başarılar temenni ederim. İnanıyorum ki Yenigün Gazetesi, yeni yüzü ile yerel basın daha da güçlenecektir” dedi.

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.