Muhammet Ali Tekinay’dan hayırlı olsun ziyareti

Muhammet Ali Tekinay’dan hayırlı olsun ziyareti
Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kadir Yahşi ve İlyas Şen ile bir araya gelen Tekinay, “Hem dijital hem de yazılı medyada önemli...

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kadir Yahşi ve İlyas Şen ile bir araya gelen Tekinay, “Hem dijital hem de yazılı medyada önemli işler yapıyorsunuz” dedi.

HER İKİ GAZETEYE ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tekinay, beraberindeki parti yönetimiyle birlikte cadde ve sokaklarda vatandaşların kapısını çalarak destek ve oy talep ediyor. Tekinay, hem seçim çalışması hem de hayırlı olsun temennisinde bulunmak üzere Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi İlyas Şen’i ziyaret etti.

YENİGÜN GAZETESİ YENİ YÜZÜYLE DAHA DA GÜÇLENECEK

Parti yönetimi ve beraberinde kalabalık heyetle ziyaret gerçekleştiren Tekinay, yeni bir oluşuma giren ve yeniliklerle yoluna başarıyla devam eden Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun temennisinde bulundu. Tekinay,, hem yazılı hem de dijital alanda önemli çalışmalar gerçekleştiren iki gazeteye çalışmalarında başarı temenni etti. Tekinay, “Yenigün Gazetesi’nin yeni yüzü ile yerel basın daha da güçlenecektir” dedi.

HER ALANDA KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları projelerini ve çalışmalarını anlatan Tekinay, “Kırıkkalemizin özenilen şehir olması, kendi kendine yeten şehir olması, Kırıkkale'de yaşayan, hakkı sevip, vatanını milletini sevenlerin huzur içinde olmasını sağlamak için çıktığımız bu yolda Kırıkkale halkının bizi yalnız bırakmayacağından eminiz. Mazlumun yanında olup, milletin gönlü olsun diye çalışırken, bu inancımızı bir sefere çıkan komutan gibi ciddi ancak karıncayı bile incitmekten sakınanlar gibi gönül kırmadan başarmayı istiyoruz” dedi.

KIRIKKALE BELEDİYESİ BİZİMLE TARİH YAZACAK

Tekinay, “Kırıkkale gariplerin şehri, bizde Kırıkkale’nin gariban bir evladıyız, bu gariban evladı Kırıkkale’deki gariplerin neye ihtiyacı varsa bunu biliyor ve bu bilgiyle yola çıkıyoruz. Bir iş yaparken önce kalbimize soruyor, kalbimiz evet doğru diyorsa, gözümüzden yaş geliyorsa, biz o işi doğru biliyor ve o işin peşini bırakmıyoruz. Kim ne derse desin biz yolumuzdan dönmüyor, hedefe ilerliyoruz. Kırıkkale Belediyesi “Yeniden Refahla” yeniden tarih yazacak.”

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.