Mustafa Demir, Bağlarbaşı için çalışıyor

Mustafa Demir, Bağlarbaşı için çalışıyor
 Muhabir
Bağlarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Demir, yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Gencinden yaşlısına, herkesten destek isteyen ve saha çalışmalarını sürdüren Demir, “Bağlarbaşı Mahallemiz için...

Bağlarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Demir, yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Gencinden yaşlısına, herkesten destek isteyen ve saha çalışmalarını sürdüren Demir, “Bağlarbaşı Mahallemiz için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

MAHALLE ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Bağlarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Demir, çalışmalarını sürdürüyor. Bağlarbaşı Mahallesi’ne prestij katacak ve mahallenin çehresini değiştirecek projeleri olan Demir, mahallede yaşayan bütün vatandaşların kapısını çalıyor. 7’den 70’e herkesten destek isteyen Demir, “Birlik ve beraberlik içerisinde mahallemiz için çalışacağız. El ele, gönül gönüle sloganımızla çıkmış olduğumuz bu yolda herkesten destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

BAĞLARBAŞI HALKINDAN TAM DESTEK

Yaptığı hane ve esnaf ziyaretleriyle herkesin takdirini toplayan muhtar adayı Demir, Bağlarbaşı Mahallesi’nde yaşayan bütün vatandaşlardan tam destek topluyor. Yapacakları projeleri oldukça dikkat çeken Demir, “Mahallemizin eksikliklerini biliyoruz. Bu konuda üzerimize düşen bütün görevi yerine getireceğiz ve inşallah bu eksiklikleri hızlı şekilde gidereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.