Nice Yıllara Yenigün

Nice Yıllara Yenigün
Kırıkkale’de 2004 yılı Aralık ayında okuyucusuyla buluşmaya başlayan Yenigün gazetesi 19 yılı geride bırakarak 20. yılına girdi. Gücünü okuyucusundan alarak, doğru, dürüst ve ilkeli yayıncılığından ödün vermeyen,...

Kırıkkale’de 2004 yılı Aralık ayında okuyucusuyla buluşmaya başlayan Yenigün gazetesi 19 yılı geride bırakarak 20. yılına girdi. Gücünü okuyucusundan alarak, doğru, dürüst ve ilkeli yayıncılığından ödün vermeyen, Kırıkkale halkı adına gazetecilik yapan Yenigün Gazetesi, bugün 20 yaşına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

20. YIL MUTLULUĞU

17 Aralık 2004 tarihinde yayın hayatına başladığı günden itibaren Kırıkkale’nin gündemi belirleyen doğru, tarafsız ve güvenilir çizgisiyle Basın Meslek İlkeleri ölçüsünde haber yapmayı kendine ilke edinen Yenigün Gazetesi 20 kuruluş yıl dönümü mutluluğunu yaşıyor. Şehirde yaşayan insanları aydınlatmak, vatandaşların doğru bilgiye ulaşmasını sağlamayı kendine ilke edinen Yenigün Gazetesi’nde, kısa bir süre önce yeni bir oluşuma gidildi. Yayın hayatında 19 yılı geride bırakan ve bugün itibariyle 20. Yaşının ilk sayısını okuyucusuyla buluşturan Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ortaklığında yayın hayatına devam ediyor.

GÜCÜNÜ OKUYUCUSUNDAN ALIYOR

Gücünü okuyucusundan alan, tarafsız, dürüst, ilkeli yayıncılık anlayışı ve özveriyle 19 boyunca Kırıkkalelilerin gözü, kulağı ve sesi olan Yenigün Gazetesi, bundan sonraki süreçte de aynı yayın anlayışıyla yolunda emin adımlarla ilerleyecek. 20. Yılda İlk günkü heyecanla, amatör bir ruhla, gazetecilik refleksiyle yerelden ulusala uzanan, siyasi renklerden bağımsız, her bir okuyucusuna eşit mesafede olduğu, farklı bakış açılarını içeren doğru bilgilerle donanmış haberiyle Yenigün Gazetesi okuyucularıyla buluşmaya devam edecek.

Bu haber toplam 16 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.