Nuh Dağdelen’den hayırlı olsun ziyareti

Nuh Dağdelen’den hayırlı olsun ziyareti
Kırıkkale siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden olan AK Parti Doğu Anadolu Koordinatörü Nuh Dağdelen, Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dağdelen, Yenigün Gazetesi’nin yenilenen yüzüyle...

Kırıkkale siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden olan AK Parti Doğu Anadolu Koordinatörü Nuh Dağdelen, Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dağdelen, Yenigün Gazetesi’nin yenilenen yüzüyle başarılı çalışmalara imza atacağını ifade etti.

ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATIYORSUNUZ

AK Parti Doğu Anadolu Koordinatörü Nuh Dağdelen, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen’i ziyaret etti. Ziyarette yatırımlarının hayırlı olmasını temenni eden Dağdelen, Yenigün Gazetesi’nin yenilenen yüzüyle başarılı çalışmalara imza atacağını dile getirdi. Her iki gazetenin Kırıkkale’de hem dijital hem de yazılı basın alanında önemli çalışmalara imza attığını dile getiren Dağdelen, “Kırıkkale yerel basınında gerçekten başarılı işlere imza atıyorsunuz” dedi.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Kırıkkale’de bu konuda yayın yapan yerlerin her alanda desteklenmesi ve önlerinin açılması gerektiğine vurgu yapan Dağdelen, bu konuda üzerlerine düşen her türlü görevde hem Gazetekale’ne hem de Yenigün Gazetesi’ne gereken desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yahşi ve Şen, Dağdelen’e görevinde başarı temenni ettiler.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.