ÖĞRENCİLERE “CEP KÜTÜPHANEM” HİZMETİ

ÖĞRENCİLERE “CEP KÜTÜPHANEM” HİZMETİ
Kırıkkale Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı tarafından birinci sınıf öğrencilerine kütüphane oryantasyon eğitimleri verildi.HABER: TAHİR ERDEM UZAKTAN ERİŞİMÖğrencilerin kütüphane hizmetlerinden...

Kırıkkale Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı tarafından birinci sınıf öğrencilerine kütüphane oryantasyon eğitimleri verildi.

 

UZAKTAN ERİŞİM

Öğrencilerin kütüphane hizmetlerinden hızlı ve etkin bir şekilde yararlanabilmeleri ve kaynak araştırmalarını kolayca yapabilmeleri amacıyla akademik birimlerde düzenlenen eğitimlerde, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mine Keskin ve Merkez Kütüphanesinde görev yapan kütüphaneciler, A-Z’ye veri tabanları, kütüphaneye uzaktan erişim, araştırma, ödünç verme ve referans hizmetleri, eser istek, kütüphaneler arası ödünç verme ve “cep kütüphanem” hizmetleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Kütüphanenin web sayfası üzerinde yer alan hizmet uygulamaları ve veri tabanlarının kullanımının uygulamalı olarak gösterildiği eğitimlerde öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.