Pandemi kurulu toplandı

Pandemi kurulu toplandı
Son haftalarda en fazla vaka ortalamasına sahip olan Kırıkkale’de İl Pandemi Kurulu toplanarak durum değerlendirmesi yaptı. Kurul yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirdi.DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILDIKırıkkale İl Pandemi...

Son haftalarda en fazla vaka ortalamasına sahip olan Kırıkkale’de İl Pandemi Kurulu toplanarak durum değerlendirmesi yaptı. Kurul yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Kırıkkale İl Pandemi Kurulu Toplantısı Vali Vekili Ahmet Sait Kurnaz başkanlığında, kurul üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar, sürdürülen aşı çalışmaları konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Kurul maske-mesafe ve hijyen kurallarına daha fazla dikkat edilmesi konusunda vatandaşlara çağrıda bulunarak, sırası gelen vatandaşların aşılarını tamamlama çağrısını yeniledi.

MASKE VE MESAFE KURALINA UYALIM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Salgın şartlarında yaşamaktan hepimiz sıkıldık. Fakat hayatın eski akışına dönme isteği sağlığımız pahasına olmamalı. Maske ve mesafe kuralına uyalım, virüse karşı direnç kazanmak ve toplum bağışıklığını sağlamak için aşılarımızı yaptıralım” ifadelerine yer verdi.

ÜNİVERSİTEDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Diğer taraftan, Üniversitelerin açılması ile ilgili başta güvenlik ve barınma olmak üzere yapılan çalışmaların son durumu ile ilgili değerlendirme toplantısı Vali Vekili Ahmet Sait Kurnaz başkanlığında ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirildi. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.