Rektör Aslan Yurtdışı Ziyaretlerine Devam Ediyor

Rektör Aslan Yurtdışı Ziyaretlerine Devam Ediyor
Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, yurtdışı temaslarını sürdürüyor. İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı (İBTAV) yöneticileriyle birlikte ABD’ye giden Anaokulundan liseye kadar eğitim veren Brighter...

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, yurtdışı temaslarını sürdürüyor. İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı (İBTAV) yöneticileriyle birlikte ABD’ye giden Anaokulundan liseye kadar eğitim veren Brighter Horizon Okullarını ziyaret eden Rektör Aslan, eğitim çalışmaları konusunda görüşlerini ifade etti.

İNGİLİZCE BASKISINI HEDİYE ETTİ

Amerika Birleşik Devleti ziyaretleri kapsamında Baton Rouge’da bulunan ve anaokulundan liseye kadar eğitim veren Brighter Horizon Okullarını Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı (İBTAV) Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Mecit Çekinkaya, ziyaret etti. Yeni yapılan binalarına taşınmak için hazırlıkları devam eden Brighter Horizon Okulu yetkilileri, Rektör Aslan ve beraberindeki heyeti kabul etti. Okul Müdürü Dr. Anwar Hamdi’den okul hakkında bilgi alan Rektör Aslan, farklı seviyelerdeki sınıfları ziyaret ederek öğrencilere hediyeler dağıttı. Ziyarette Rektör Aslan, Brighter Horizon Okul Müdürü Dr. Anwar Hamdi’ye İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi kitabının İngilizce baskısını hediye etti.

İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Brighter Horizon Okulları ziyaretinin ardından Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, İBTAV Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Mecit Çetinkaya, Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler Başkanı Zeynep Başer, Southern Üniversitesi Türkiye Temsilcisi Dr. Osman Kandara ve Southern Üniversitesi Study Abroad programı sorumlusu ve Türkçe öğretim elemanı Dr. Mehtap Kandara, Louisiana Eyaleti Temsilcisi Dr. Barbara Carpenter’in daveti üzerine Louisiana State Capitol binasını ve valiliği ziyaret etti. Düzenlenen programda Louisiana Eyaletinin tarihi ve meclis çalışmaları hakkında bilgi edinen Rektör Aslan ve beraberindeki heyet, Dr. Barbara Carpenter’a bu özel davet ve ilgisinden dolayı teşekkür etti. Rektör Aslan, Louisiana İş ve Sanayi Komitesi Başkanına Kırıkkale’nin tarihi simgelerinden Çeşnigir Köprüsü’nün resmedildiği çini tablo hediye etti.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.