Resul Doluca'dan gazetemize ziyaret

Resul Doluca'dan gazetemize ziyaret
 İnternet Editörü
Ak Parti Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Resul Doluca hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bir taraftan yayın grupları arasına Yenigün Gazetesini dahil eden İlyas Şen ve Kadir Yahşi’yi tebrik eden Doluca, diğer taraftan seçim çalışmalarını anlattı.

TEBRİKLERİNİ İLETTİ

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Ak Parti Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Resul Doluca, Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile bir süre görüştü. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Ak Partili aday adayı Doluca yayın grupları arasına Kırıkkale gazetecilik sektöründe 20 yıllık yayın hayatını dolduran Yenigün Gazetesini de dahil etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doluca, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Yahşi’ye çalışmalarında başarılar diledi.

DAHA YAŞANILABİLİR BİR YAHŞİHAN İÇİN YOLA ÇIKTIK

Aday adaylık sürecindeki çalışmaları konusunda da bilgiler paylaşan Ak Partili aday adayı Doluca ‘Yahşihan ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için yol arkadaşlarımızla birlikte istişare ederek yola çıktık. Şuanda aday adaylık sürecimiz devam ediyor. Allah nasip eder aday olup göreve gelirsek Yahşihan ilçemiz için güzel projelerimiz var. Bu projelerimizin hayata geçirilmesi yönünde çalışmalarımız olacak” dedi.

Bu haber toplam 294 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.