Rıfat Güldüren, Gazeteciler Günü’nü kutladı

Rıfat Güldüren, Gazeteciler Günü’nü kutladı
 Muhabir
AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Rifat Güldüren, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Kadir Yahşi ve İlyas Şen ile bir araya gelen Güldüren, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Rifat Güldüren, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile bir araya gelen Güldüren, Yenigün Gazetesi’ne çalışmalarında başarılar diledi. Dijital ve yazılı basın alanında Yenigün Gazetesi’nin başarılı olduğunu ifade eden Güldüren, “Her konuda bizler yanınızdayız. Yapacağınız çalışmalar bu şehre değer katıyor” dedi.

rifat-gulduren-gazeteciler-gununu-kutladi-2.jpg

YAHŞİHAN İÇİN ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR

Yerel seçimler kapsamında sahada çalışmalarını aktif olarak gerçekleştirdiklerini vurgulayan Güldüren, “Yahşihan için önemli projelerimiz var. Yapacağımız projelerimiz gerçekten Yahşihan’a büyük değer katacaktır” şeklinde konuştu. Yahşi ve Şen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Güldüren’e çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 141 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum