Şabab Yücel Gedikali'den hayırlı olsun ziyareti

Şabab Yücel Gedikali'den hayırlı olsun ziyareti
Yerel yönetimler seçimlerinde geri sayım sürerken siyasetin hareketli günler yaşadığı Keskin ilçesinde bir partinin daha adayı netlik kazandı. Gelecek Partisi’nin Keskin Belediye Başkan adayı Şabab Yücel Gedikali oldu. Başkan...

Yerel yönetimler seçimlerinde geri sayım sürerken siyasetin hareketli günler yaşadığı Keskin ilçesinde bir partinin daha adayı netlik kazandı. Gelecek Partisi’nin Keskin Belediye Başkan adayı Şabab Yücel Gedikali oldu. Başkan adayı Gedikali ayrıca projelerini açıkladı.

TECRÜBELİ SİYASETÇİ

Keskin ilçesine bağlı Beşler köyü doğumlu olan Şabab Yücel Gedikali, AÖF İşletme önlisans mezunu. Gedikali, Siyaset akademisi, Anlayarak hızlı okuma, iletişim ve diksiyon eğitimleri aldı. Belmek-MEB rölyef sertifikası, Geri dönüşüm kursları, Ahika Hibe destek proğramlarına katılım sertifikaları bulunan Gedikali 1982-2015 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ genel Mürlüğünde görev yaptı. 2015 yılında ASKİ’den Şef kadrosundan emekli oldu. 2010 yılından itibaren aktif siyaset içerisinde yer alan Gedikali, 2014 ve 2019 mahalli seçimlerinde Ak Parti’den Belediye Başkanı aday adayı oldu. 2020 yılı itibariyle Gelecek Partisi Genel Merkezi tarafından Keskin ilçe başkanı olarak görevlendirilen Gedikali 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Gelecek Partisi’nin Keskin Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

PROJELERİNİ ANLATTI

Seçilmesi durumunda Keskin’de hayata geçireceği projeleri açıklayan Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali “İlçemizin en öncelikli sorunlarından biri olan Su sorunu 1 sene içerisinde çözülecek. Altuntaş, Yenimahalle ve Bozkurt mah. Yüksek kodlarına su deposu yapılarak yaz aylarında bu mahallelerin susuz kalmasının önüne geçilecektir. Keskin’in ivedilikli sorunlarından birisi olan imar planı, çevre ve şehircilik müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yeniden yapılandırılacak, ilçemiz harabelerden temizlenecek Keskin’ni hakettiği güzel ve temiz görüntüye kavuşturacağız. Doğalgaz çalışmalarını hızlandırarak. Keskin’in 6 mahllesinin doğalgaza kavuşması için KIR-GAZ ile görüşmeler ivedi olarak sağlanacaktır. Ulaşım sorun olmaktan çıkacak. Belediye başkanlığında Salı ve Cuma günlerinde halk günü düzenlenecek. Halkın sorunları dinlenecek. Vatandaşlarımızı duyurulardan haberdar etnek için höporler sistemini yenileyeceğiz.ilçemiz sokaklarında başıboş dolaşan köpek ve kediler için hayvan barınağı yapılacak, kısırlaştırılarak ve tedavileri yapılacak, gerekirse bakımı üstlenilecek. İlçemizde mahalle çeşmelerinin bakımı ve restorasyonu yaptırılacak( At çeşmesi, Gündoğdu, maden ve gümüşgen) ve daha sağlıklı bir şekilde içme suyuna vatandaşlarımızın erişim sağlanacaktır. Belediye bünyesinde kültür merkezi, yaşlılar sosyal tesisi aile yaşam merkezi oluşturulacaktır”.

 İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ

“Kadınlarımızın görünmeyen emeğinin ekonomiye kazandırılması için, Devlet tarafından kadınlara verilen karşılıksız verilen hibeden yararlanmaları için gerekli meslek edindirme kursları açılacak, üreten, ürettiğinin karşılığını alan girişimci kadınlarımızla, ekonomimize artı değer kazandıracağız. Yeni TOKİ yol güzergahı üzerinde yöresel ürünler satış standları oluşturarak köylü pazarı kuracağız. Yenimahalle’de kır bahçesi, açık hava düğün salonu yapılacak ve modern lavabolar yapılarak halkın hizmetine sunulacak. İlçemizi günübirlik turizme açıp; İlçemizde bulunan sulu mağara, Rahmi pehlivanlı evi, taş mektep, kibrithane, haydar dede türbesi ve kurtuluş savaşına damgasını vurmuş, tarihi fişekhane’nin ; tarihini herkese tanıtacağız. Pişirme evleri yapacağız. Gelenek göreneklerimize uygun, halen yapılmakta olan kış hazırlıkları çerçevesinde , salça, pekmez, bulgur kaynatma, yufka ekmek yapmak için her mahalleye 1 adet büyük tandır evleri yapılacaktır. Her yıl nohur ve yöresel ürünler festivali düzenlenecek, yurt dışında ve yurt içinde yaşayan bütün keskinli hemşehrilerimizi keskin’ne davet edeceğiz. Çökelek atölyesi, soles gübre tesisi ve istiridye mantar tesisi kurarak, kadınlarımızın ve gençlerimizin istihdamını sağlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 23 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.