Sağlık-Sen Açılış Töreninde

Sağlık-Sen Açılış Töreninde
 Muhabir
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kırıkkale’de gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.HABER: YELİZ ERDEMKırıkkale Şube Başkanı Akdoğan’a yönetim kurulu...

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kırıkkale’de gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Kırıkkale Şube Başkanı Akdoğan’a yönetim kurulu üyeleri, iş yeri temsilcileri, kadın ve engelli komisyonları eşlik etti.

Şube Başkanı Akdoğan ve heyeti ilimizde de hizmet verecek olan Yüksek Hızlı Tren ve diğer tüm toplu açılış törenine katılım sağladı. Ülkemiz geneli veya ilimiz özelinde yapılan tüm hizmetler için teşekkürlerini ifade eden Başkan Akdoğan; “Bugün ilimizin güçlü bir sivil toplum kuruluşu olarak bu açılış töreninde de yerimizi aldık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yaşamış olduğu sağlık sorunu sebebiyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbimizden acil şifalar temenni ederiz.” şeklinde duygularını ifade etti.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.