Şehit ailelerinden hayırlı olsun ziyareti

Şehit ailelerinden hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve şehit yakını Naci Çiftçioğlu, Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Torunlu, “Kırıkkale için önemli çalışmalar yapıyorsunuz....

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve şehit yakını Naci Çiftçioğlu, Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Torunlu, “Kırıkkale için önemli çalışmalar yapıyorsunuz. Her konuda yanınızdayız” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve şehit yakını Naci Çiftçioğlu, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ile bir araya geldiler. Yayın hayatında 20’inci yaşına giren Yenigün Gazetesi’ni tebrik eden Torunlu, ilkeli, doğru, güvenilir haberleriyle Kırıkkale’nin gündemine damga vuran Yenigün Gazetesinin yeni oluşumla yoluna emin adımlarla devam edeceğine inandığını söyledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kadir Yahşi ve İlyas Şen, “Şehitlerimize minnettarız. Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız” dediler.

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.