Şerbetçioğlu, Hacıbaloğlu ve Kaya’dan hayırlı olsun ziyareti

Şerbetçioğlu, Hacıbaloğlu ve Kaya’dan hayırlı olsun ziyareti
Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı A. Cemil Şerbetçioğlu, Yahşihan Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Musa Hacıbaloğlu, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan Kaya, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Şerbetçioğlu, Yenigün Gazetesi’nin başarılı çalışmalara imza attığını vurguladı.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Okuyucularının karşısına yeni oluşumuyla çıkan Yenigün Gazetesi, 20’inci yaşında hem yazılı hem de dijital alanda farklılığını göstermeye devam ediyor. Başarılı çalışmalarını artırarak devam ettiren Yenigün Gazetesi, her alanda hem yenilik hem de farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda ziyaretlerini kabul etmeye devam eden Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi, hayırlı olsun temennilerini kabul ediyor.

BASIN ALANINDA FARKLILIK OLUŞTURUYOR

Ziyaretler kapsamında Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı A. Cemil Şerbetçioğlu, Yahşihan Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Musa Hacıbaloğlu, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan Kaya, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Şerbetçioğlu, Yenigün Gazetesi’nin başarılı çalışmalara imza attığını vurguladı. Hacıbaloğlu ve Kaya’da Yahşi ve Şen’e çalışmalarında başarı temenni etti. Şen ve Yahşi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Şerbetçioğlu ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 403 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.