ÜÇ YILDIR SATIŞ YAPIYORLAR SAYGILI’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

ÜÇ YILDIR SATIŞ YAPIYORLAR SAYGILI’YA TEŞEKKÜR ETTİLER
Kırıkkale Belediyesi Hanımeli Pazarında tezgâh açan kadınlar ürettikleri ürünleri satışa sunarak aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Desteklerinden olayı Başkan Saygılı’yı ziyaret ederek teşekkür ettiler.HABER: TAHİR...

Kırıkkale Belediyesi Hanımeli Pazarında tezgâh açan kadınlar ürettikleri ürünleri satışa sunarak aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Desteklerinden olayı Başkan Saygılı’yı ziyaret ederek teşekkür ettiler.

HER CUMA VE CUMARTESİ GÜNLERİ

El emeği ürünlerin yer aldığı Kırıkkale Belediyesi Hanımeli pazarda kadınlar, yaptıkları örgü, çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantelin yanı sıra yöresel yiyecekleri, kışlık kurutmalık gibi ürünlerin satışını gerçekleştirerek aile bütçelerine katkı sağlıyor.  Her cuma ve cumartesi günleri Büyük Şehir Parkı içerisine oluşturulan özel stantlarda satışlarını yapan kadınlar hem aile ekonomilerine katkı sağlıyor hem de üreterek satış yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

EL EMEĞİ GÖZ NURU

3 Yıldır Büyük Şehir Parkı içerisinde kendilerine yer tahsis eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkürlerini ileten pazarda satış yapan kadınlar ziyarette “Hanımeli pazarında üç yıldır yaptığımız satışların hepsi el ürünü el emeği göz nuru. Vatandaşlarımızın zaman zaman yoğun ilgisi olan ürünlerimizi satarak ev ekonomimize katkıda bulunuyoruz. Böyle bir yer olmasaydı bizim bu satışları yapma imkânımız kesinlikle olmazdı. Bize bu imkânı sunduğu için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandılar.

BİZİM İÇİN ÇOK ÖENMLİ

Belediye Başkan Mehmet Saygılı’da “ El emeği, göz nuru bizim hep başımızın tacıdır. Burada kadınlarımızın aktif rol almaları bizim için çok önemli. Hanımeli pazarı bizim için güzel bir proje idi. 3 yıldır bu projenin sürüyor olması da beni ayrıca mutlu ediyor. Aynı zamanda Mahallerde açtığımız Mahalle Konakları Kurslarına kadınlarımızın gösterdiği ilgi de çok güzel. Üreterek ev ekonomilerine katkı sağlayan kadınlarımıza her zaman yanındayız. Hanım eli pazarından da vatandaşlarımız ihtiyaç duydukları ürünleri buradan alırsa, ziyaret ederler ise maddi ve manevi olarak destek sağlayabilirler” dedi.

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.