Vali Mehmet Makas'tan şehit ailelerine ziyaret

Vali Mehmet Makas'tan şehit ailelerine ziyaret
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, eşi Elif Makas ile birlikte şehit aileleri ziyaretlerini sürdürüyor. Ailelerin sorun ve taleplerini dinleyen Makas, devletin sıcak elinin her zaman yanlarında olduğunu gösteriyor.DUYGUSAL ANLAR YAŞANDIVali...

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, eşi Elif Makas ile birlikte şehit aileleri ziyaretlerini sürdürüyor. Ailelerin sorun ve taleplerini dinleyen Makas, devletin sıcak elinin her zaman yanlarında olduğunu gösteriyor.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Vali Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas Hanımefendi, şehit ailesi ziyaretleri kapsamında;

Şehit Polis Memuru Ramazan Akçadağ ile şehit Jandarma Astsubay Çavuş Türker Güçlütürk'ün ailesini ziyaret etti. Ailelerin sorun ve taleplerini dinleyen Makas, “Vatanımız ve bayrağımız uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin en kıymetli emanetleri olan ailelerini ziyaret ettik. Devlet olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Ailelerimizin evlatları bu vatan uğruna şehadete yürüdüler” dedi.

ŞEHİTLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ

Makas “Bugün bize emanet edilen bu kutsal vatan topraklarında, gururlu ve onurlu bir şekilde bağımsız bir hayat sürdürüyorsak bunu vatanı, milleti, bayrağı ve tüm kutsal değerleri uğruna seve seve canını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Milletimiz, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi asla unutmamış ve unutmayacaktır. Şunu iyi bilmeliyiz ki; birlik ve beraberlik şuurunu diri tuttuğumuz, milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk, kazanamayacağımız hiçbir mücadele, elde edemeyeceğimiz hiçbir başarı yoktur” şeklinde konuştu. Ziyarete Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü V. Rukiye Eryılmaz eşlik etti.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.