Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım attık

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım attık
Yeni yıl vesilesiyle açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkalelilerin yeni yılını kutladı.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım attık

Yeni yıl vesilesiyle açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkalelilerin yeni yılını kutladı. Öztürk, “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutladığımız 2023'ü geride bırakarak, 2024'le birlikte, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım attık” ifadelerine yer verdi.

YENİ UFUKLARA YELKEN AÇACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı, Kırıkkale Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Halil Öztürk mesajında “Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu kadrosuna, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e rahmet diliyor, manevi hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Kahraman bir neslin açtığı yolda yürüme irademiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin de gösterdiği hedef doğrultusunda bundan sonra da hiç şüphesiz, devam edecektir. İnanıyorum ki 2024; 'Türk ve Türkiye Yüzyılı' vizyonu, Türk milletine hizmet misyonu açısından yeni atılımların yılı olacaktır. Son yıllarda hemen her alanda reform niteliğinde çalışmalar gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti, Cumhur İttifakı'nın gayretli çalışmaları sayesinde daha da iyi noktalara gelecek, Türk milletinin yüzü gülmeye devam edecektir. Bizi aşağı çekmeye çalışan, karanlık dehlizlerde kirli emeller besleyenlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hevesleri kursaklarında kalacaktır. Bizler, Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak, üstümüze düşen tüm sorumluluğu yerine getirmeyi, ülkemize katkı sunmak noktasında çalışmayı milli bir vazife olarak görürüz. Bu topraklarda hain duygulara kapılanlara karşı partimizin dik duruşu da ortadadır. Genel Başkanımızın bu husustaki tavrı çok nettir. Önümüze çıkan tüm engelleri teker teker aştık, yine çıkarsa yine aşacağız. İnşallah 2024 yılı, ülkemizin hayrına olacak, yeni yılla birlikte yeni ufuklara yelken açacağız. Türk milleti sabırlıdır, feraset sahibi, en doğru kararı veren iradedir. Biz, milletimizin bu hasletlerine güveniyoruz. 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde yine en doğru kararı verecek olan Türk milleti, Cumhur İttifakı'nı yerelde de iş başında tutmaya devam edecektir. Bu vesileyle; Kırıkkaleli hemşehrilerime, Milliyetçi-Ülkücü camiaya ve tüm aziz Türk milletine muhabbetlerimi sunuyor, yeni yılın ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.