Yerel seçimlere en iyi şeklide hazırlanıyoruz

Yerel seçimlere en iyi şeklide hazırlanıyoruz
Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Erkeç, “Seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Sahadayız ve önemli başarılar...

Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Erkeç, “Seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Sahadayız ve önemli başarılar elde edeceğiz” dedi.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Kırıkkale’de medya alanında yeni bir oluşum gerçekleştiren Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç, beraberindeki yönetimiyle birlikte Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi ziyaret etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Hem yazılı hem de dijital alanda her iki gazetenin önemli çalışmalara imza attığına değinen Erkeç, Yenigün Gazetesi ve Gazetekale ekibine çalışmalarında başarı temenni etti. Kırıkkale’de yayın hayatında 20’inci yılını geride bırakmaya hazırlanan Yenigün Gazetesi’nin önemli çalışmalara imza attığına değinen Erkeç, doğru, güvenilir haberleriyle Kırıkkale’nin gündemine damga vuran Yenigün Gazetesinin yeni oluşumla yoluna emin adımlarla devam edeceğine inandığını vurguladı.

ADAYLARIMIZLA BİRLİKTE SAHADAYIZ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için sıkı şekilde çalıştıklarını dile getiren Erkeç, bu konuda üzerlerine düşen bütün görevi yerine getirdiklerini ifade etti. Kırıkkale merkez başta olmak üzere ilçe ve kasabalarda başarı elde edeceklerine değinen Erkeç, “Seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Sahadayız ve önemli başarılar elde edeceğiz, Aday adaylarımız ve sonraki süreçte adaylarımızla sahada etkin mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.