AK Parti’den Keskin çıkarması

AK Parti’den Keskin çıkarması
 Muhabir
Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve teşkilat mensupları Keskin ilçesinde seçim çalışmalarında bulundu. Keskin Belediye Başkan Adayı Ekmel Cönger’e destek amacıyla yapılan ziyarette konuşan Kaplan, “Keskin için hazırız” dedi.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

YSK’nın belirlediği 31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçim süreci işlerken partiler Kırıkkale merkez ve ilçelerdeki çalışmalarını artırarak sürdürüyor. Ak Parti’de ilçe belediye başkan adaylarının netleşmesinin ardından çalışmalara hız kazandırıldı. Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve il teşkilatı yöneticileri ilçe ziyaretlerine başladı. Keskin ilçesini ziyaret eden Milletvekili Kaplan ve Ak Parti teşkilat yöneticileri burada Ak Parti İlçe Başkanı Zehra Candan, Ak Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Ekmel Cönger ve partililerle bir araya geldiler. Yapılan ziyarette yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

ak-partiden-keskin-cikarmasi2.jpg

KESKİN İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Mustafa Kaplan “Belediye Başkan Adayı Ekmel Cönger, İlçe Başkanımız Zehra Candan ve çok kıymetli hemşehrilerimiz ile birlikte yeni dönemde Keskinimiz ile ilgili proje ve planlarımızı konuştuk. Dede Yıldırım Başkanım Keskin için çok çalıştı, hayırlı işlere imza attı."

ak-partiden-keskin-cikarmasi3.jpg

"Allah’ın izni ile Ekmel Cönger Başkanımızla 31 Marta gecesi bayrağı devralarak daha yukarılara taşımak için var gücüyle çalışacak. Bizlerde Keskin'imiz için Ankara'da aşındırmadık kapı bırakmayacağız. Bu vesile ile Belediye Başkanımız Dede Yıldırım'a başarılı ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, Belediye Başkan Adayımız Ekmel Cönger'e çalışmalarında başarılar diliyorum. Hazırız, Kararlıyız” dedi.

Bu haber toplam 401 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.