AK Parti’nin Karakeçili adayı Hüseyin Özçelik, darp edildi!

AK Parti’nin Karakeçili adayı Hüseyin Özçelik, darp edildi!
Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özçelik, bir vatandaşla sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu darp edildi.

Özçelik, sosyal medya hesabından “Üzülerek söylüyorum ki bu günde darp edildim” paylaşımında bulundu.

VEFA BORCUMUZU ÖDEMEK İSTİYORUZ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Karakeçili Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özçelik, vatandaşla yaşadığı sözlü tartışma biranda kavgaya dönüştü. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Özçelik, darp edildi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özçelik, “22 yıllık siyasi hayatımda edindiğim bilgi, beceri, tecrübe ve siyasi çevremle sadece memleketime hizmet etmek. Karakeçili’nin çocuğunun istikbalini kurtarmak ve gök kubbede hoş bir seda bırakmak. Hayırla anılmak, yaşadığımız doyduğumuz evlatlarımızı büyüttüğümüz ilçemize, bizlere başkanlık sıfatı almamıza sebep olan, saygınlık kazandıran siz hemşerilerimize vefa borcumuzu ödemek için belediye başkanlığına 22 Kasım 2023 de aday adayı oldum.

ÇİRKİN BİR PROPAGANDA YAPILMAKTADIR

“Maalesef o günden bu güne kadar sistematik bir şekilde göze batan çivi Çekiç'i hak eder misali gerek sosyal medya olsun, gerek sözlü tacizler olsun, gerek televizyonlara başımdan geçen dört sene önceki olayları servis yaparak karalama, iftira ve ahlaksız çirkin bir şekilde propaganda yapılmaktadır. Üzülerek söylüyorum ki bu günde darp edildim. Ben siyaseti her zaman millete ve memleketime hizmet etme sanatı olarak gördüm ve o çizgide de devam edeceğim, dün olduğu gibi. Cenab-ı Allah'ın takdiri siz aziz hemşerilerimin teveccühü ile belediye başkanı olursam çocuklarımıza daha güzel modern bir Karakeçili bırakma yönünde hizmetlerimizi yapacağız.”

BENİM GAYEM HİZMET ETMEK

“22 Kasım’dan bu güne kadar hakkımızdaki yapılan, iftiraları, ahlaksızlıkları, karalamaları, hakaretleri, manipülasyonları, haksızlıkları ve saygısızlıkları sizlerin engin merhametine havale ediyorum. Benim ve arkadaşlarımın tek gayesi siz aziz hemşehrilerimize hizmet etmektir. Hakkımda söylenen her şeyden Elhamdülillah ben beriyim, inananları kendi vebaliyle baş başa bırakıyorum Yaşanmış bu talihsiz vakadan dolayı herkesten çok özür diler, Bu duygu ve düşüncelerle bizleri size, sizleri Allah'a emanet ediyoruz.

Bu haber toplam 491 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.