Bahşılı TOKİ’de yeni gelişme!

Bahşılı TOKİ’de yeni gelişme!
Başkan Tekin “Kat maliklerine çıkan dairelerde sadece bir defaya mahsus anahtar tesliminde yüzde 10 peşinat ödenecek"

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, TOKİ’den ev alacakları yakından ilgilendiren konuya açıklık getirdi. TOKİ Başkanlığı ile yaptıkları görüşmeyi hak sahipleriyle paylaşan Başkan Tekin “Kat maliklerine çıkan dairelerde sadece bir defaya mahsus anahtar tesliminde yüzde 10 peşinat ödenecek” diye konuştu.

5. ETAP TOKİ’DE HAK SAHİPLERİ BELİRLENMİŞTİ

TOKİ’nin Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde gerçekleştirdiği 5.Etap TOKİ konutlarının hak sahibini belirleme kuraları geçtiğimiz günlerde çekilerek belirlenmişti. Beşinci etap kapsamında 2+1 ve 3+1 şeklinde 210 konut yaptırılmıştı. Ödemeler konusunda ise Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, TOKİ Başkanlığı ile yaptığı görüşmeyi hak sahipleriyle paylaştı.

BİR DEFAYA MAHSUS

Kendisine ait sosyal medya hesabından hak sahiplerini bilgilendiren Belediye Başkanı Tekin “TOKİ Başkanlığı ile yapmış olduğumuz görüşmede, kat maliklerine çıkan dairelerde sadece bir defaya mahsus anahtar tesliminde %10 peşinat ödenecektir, bunun dışında herhangi bir toplu ödeme yapılmayacaktır, daire teslimlerinde KDV ödemesi de taksit sayısının üzerine eşit olarak bölünüp yansıtılacaktır” dedi.

Kaynak:Yunus Emre Altundağ

Bu haber toplam 329 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum