Balışeyh Gençlik Merkezi’nden anlamlı 8 Mart

Balışeyh Gençlik Merkezi’nden anlamlı 8 Mart
 Muhabir
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde bulunan Gençlik Merkezi, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Gençlik Merkezi üyeleri, ilçeed bulunan öğretmenleri ve anneleri misafir etti.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Balışeyh Gençlik Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü ilçede çalışan öğretmenleri, gençleri ve öğrencilerin annelerini bir araya getirerek kutladı. Etkinlikte, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve çeşitli gösteriler sunuldu. Ayrıca, kadın girişimciler tarafından üretilen ürünlerin sergilendiği bir stant da açıldı.

baliseyh-genclik-merkezinden-anlamli-8-mart6.jpg

KADINLARIN KATKISI BÜYÜKTÜR

Gençlik Merkezi Müdürlüğü yetkilileri: "8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların emeklerini, başarılarını ve katkıların kutlandığı özel bir gündür. Bu vesileyle, ilçemizdeki tüm kadınların ve ülkemizdeki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarız” dediler.

baliseyh-genclik-merkezinden-anlamli-8-mart2.jpg

Müdürlük yetkilileri, “Kadınlar, toplumumuzun temel taşıdır. Eğitimden ekonomiye, sanattan siyasete kadar her alanda önemli roller üstlenirler. Ailelerimizin ve toplumumuzun gelişmesinde ve ilerlemesinde kadınların katkıları çok büyüktür” ifadesinde bulundular. Etkinliğe katılan öğretmenler, gençler ve öğrencilerin anneleri de duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.