Balışeyh’in Cadde ve sokakları temizleniyor

Balışeyh’in Cadde ve sokakları temizleniyor
Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte park ve bahçelerde çalışmalar başladı. Başkan Hilmi Şen'in talimatları doğrultusunda, ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek için ekiplerimiz tüm gücüyle çalışıyor.

CADDE VE SOKAKLARDA YOĞUN TEMİZLİK

Balışeyh’in Cadde ve sokaklarında da hummalı bir temizlik çalışması başlatıldı. Ekiplerimiz, kaldırımları, çöp kutularını ve diğer alanları titizlikle temizleyerek ilçeye daha temiz bir görünüm kazandırıyor. İlçenin park ve bahçelerinde de çalışmalar devam ediyor. Yabani otlar temizleniyor, haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Çiçek ve ağaç dikimi ile parklar daha da güzelleştiriliyor.

baliseyhin-cadde-ve-sokaklari-temizleniyor-2.jpg

MAHALLELERDE YAŞANABİLİRLİK ARTIYOR

Balışeyh Belediyesi ekipleri, tüm mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Sokaklar onarılıyor, bozuk zeminler düzeltiliyor, park ve bahçeler düzenleniyor. Bu sayede ilçenin her köşesi daha yaşanabilir hale geliyor.

baliseyhin-cadde-ve-sokaklari-temizleniyor-4.jpg

Balışeyh Belediye Başkan Hilmi Şen, Balışeyh'te yapılan çalışmalarla ilgili şu ifadelere yer verdi: "Havaların ısınmasıyla birlikte park ve bahçelerde çalışmalarımızı başlattık. Cadde ve sokaklarda da temizlik çalışmaları devam ediyor. Hedefimiz, hemşerilerimize daha temiz ve yaşanabilir bir Balışeyh sunmak. Bu çalışmalar için tüm personelimize teşekkür ediyorum." Balışeyh sakinleri de yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek Başkan Şen'e teşekkürlerini iletiyor.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.