Balışeyh'te eski itfaiye aracı yeniden hayata döndü!

Balışeyh'te eski itfaiye aracı yeniden hayata döndü!
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, müjdeli bir haberle vatandaşları sevindirdi. Uzun süredir atıl vaziyette bulunan ikinci itfaiye aracı, Başkan Şen'in girişimleriyle yeniden envantere eklendi.

GEREKEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Başkan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesinde vatandaş odaklı çalışmalarımız devam ediyor. Garajda kaderine terkedilmiş olan atıl vaziyetteki ikinci itfaiye aracımızı da envanterimize ekledik çok şükür. Bu güzel ilçe için öncelikle allah güç verdikçe sonra sizler yanımızda oldukça daha çok güzel şeyler yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun. (eski halinden bir kaç kareyi fotoğrafların sonuna ekledik)"

baliseyhte-eski-itfaiye-araci-yeniden-hayata-dondu2.jpg

HEP BİRLİKTE MÜCADELE VERİYORUZ

“Paylaşımda, itfaiye aracının eski halinden kareler de yer aldı. Vatandaşlar, Başkan Şen'in bu çalışmasını takdir ederek yorumlarda teşekkürlerini ilettiler. Balışeyh'te vatandaş odaklı çalışmaların devam edeceğini ifade eden Başkan Şen, "Allah güç verdikçe, sizler yanımızda oldukça daha çok güzel şeyler yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 184 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.