Balışeyh’te sorunlara neşter vuruluyor

Balışeyh’te sorunlara neşter vuruluyor
 İnternet Editörü
Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçenin her alanında sorunların çözüme kavuşması amacıyla hummalı şekilde çalışıyor. Başkan Şen, kilit parke ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçenin her alanında sorunların çözüme kavuşması için hummalı bir şekilde çalışıyor. Başkan Şen, kilit parke ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyerek, ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek için ara vermeden çalışmaya devam ettiklerini vurguladı. Kilit Parke ve Peyzaj Çalışmaları: Başkan Şen, kilit parke ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyerek, bu çalışmalarla Balışeyh'in daha modern ve estetik bir görünüme kavuşacağını belirtti.

DAHA FERAH YAŞANABİLİR BİR İLÇE HEDEFİ

Başkan Şen, tüm Balışeyh sakinlerinin daha huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayacağı bir ilçe oluşturmak için tüm ekipleriyle birlikte gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Sürekli Çalışma: Başkan Şen, Balışeyh'in gelişmesi ve kalkınması için yatırımlara ve projelere ara vermeden devam edeceklerini söyledi. Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçenin her alanda gelişmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor. Kilit parke ve peyzaj çalışmaları gibi projelerle Balışeyh'i daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmeyi hedefliyor.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.