Altın 6,495.18
%2.16
BIST 12,433.50
%0,39
Dolar 44.35
%0
Euro 51.36
%0.34
Kırıkkale
14°

Görevden uzaklaştırılan Aydın Payar mahkeme kararıyla beraat etti

Görevden uzaklaştırılan Aydın Payar mahkeme kararıyla beraat etti
 İnternet Editörü
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine bağlı Kılıçlar Köyü’nde geçtiğimiz dönem yaşanan bazı olaylar nedeniyle eski Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu tarafından görevden uzaklaştırılan Aydın Payar, mahkeme sürecinin ardından beraat etti.

MAHKEME SÜRECİ TAMAMLANDI

Payar’ın beraat kararı, köy halkı ve bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Yaşanan süreç boyunca halkın yanında olmaya devam eden Payar, bundan sonraki dönemde Kılıçlar Köyü için aktif şekilde çalışacağını ve köyün gelişimi için gerekli projeleri hayata geçireceğini belirtti. Köyün altyapı, eğitim ve sosyal projeleri için önemli adımlar atmayı planladığını ifade eden Payar, halkın güvenini kazanarak, birlikte güçlü bir yönetim anlayışı ile çalışmayı hedeflediğini söyledi.

gorevden-uzaklastirilan-aydin-payar-mahkeme-karariyla-beraat-etti2

KÖYÜMÜZ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM

Payar ayrıca, yaşanan süreçten ders çıkararak, gelecekte köyün sorunlarını çözmeye odaklanacağını ve şeffaf bir şekilde hizmet sunacağını vurguladı. Kılıçlar Köyü sakinleri, Payar’ın tekrar aktif olarak görev yapacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, köy için yapılacak çalışmalara destek vereceklerini belirtti. Mahkeme kararıyla birlikte Aydın Payar’ın köydeki hizmet yolculuğu yeniden başlamış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.