Hacılar’da seçimin en güzel örneği

Hacılar’da seçimin en güzel örneği
Kırıkkale siyaset arenasının en hareketli yaşandığı bölgelerden birisi olan Hacılar Kasabası’nda, birlik ve beraberlik hakim. Kasaba içerisinde bütün siyasetçilere örnek olabilecek örnek bir gelişme yaşandı.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLE KARŞILADI

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan, MHP ve CHP adaylarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kırıkkale’nin Hacılar Kasabası’nda siyaset arenasında görmeye az rastladığımız bir gelişme yaşandı. Geçmişten bugüne en çekişmeli ve hararetli seçim atmosferinin yaşandığı Hacılar Kasabası’nda, kasaba halkı içerisinde sükuneti sağlamak amacıyla AK Parti, MHP ve CHP Belediye Başkan Adayları birlik ve beraberlik mesajı verdi. Geçmiş yıllarda Kırıkkale’nin en sıkıntılı seçim süreçlerinin yaşandığı Hacılar Kasabasında bu seçim öncesinde yaşanan gelişme siyaset atmosferinde memnuniyetle karşılandı.

OSMAN ERDOĞAN ZİYARET ETTİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan, MHP Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Koyuncu ile CHP Belediye Başkan Adayı Bünyamin Durmaz’ı ziyaret etti. Koyuncu ve Durmaz’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Erdoğan, 1 Nisan sabahı ne olursa olsun kazananın Hacılar halkı ve Hacılar Kasabası olması için mücadele verdiklerini söyledi. Koyuncu ve Durmaz’a seçim sürecinde başarı temenni eden Erdoğan, “Kasabamıza birlik ve beraberliği sergileyerek güzel bir seçim atmosferi geçirmeye çalışıyoruz. Herkese çok teşekkür ederim. Kasabamız için mücadele eden herkesten Allah razı olsun” dedi.

Bu haber toplam 946 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.